You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Croat

Benvinguts al nostre blog. Esteu en un apartat que no és visible si no hi vens, perquè esteu interessats, como jo, en fer créixer aquesta moneda que se’n diu Croat.

Com diria en Xavier Sala i Martín, estem fent sal.

La nostra proposta és senzilla. Som fotògrafs i el que sabem és fer fotos. Estem disposats a apostar per la moneda, que ara mateix no té cap valor, per tal de fer que el projecte esdevingui gran.

Què vol dir això? Dons que ara mateix, tu t’emportes les fotos per una moneda sense valor teòric, però per el que estem disposats a lluitar. Tu hi surts guanyant, ja que les fotos seran de veritat. Només nosaltres ens arrisquem. Però tenim fe.

Cóm ho farem? És molt senzill. Per tal de fer la reserva de la sessió, ens caldrà el 20% de l’import com a paga i senyal. I el dia de la sessió, caldrà que vinguis amb el teu mòbil que tingui un moneder de Croats per fer el pagament dels 80% restants. És la manera més senzilla que se’ns acudeix. Si només vols fotos en format digital, no hauràs de pagar res més en diners de curs legal.

El moneder per fer el pagament dels 20% de paga i senyal és a l’adreça següent (copia i pega per tal de no errar, ja que no hi haurà cap manera de recuperar els vostres croats si hi qualsevol error): Cj6kEqfhXLP74Vr1FBD62yJDZn8ncKNsEMF5mFW5sW1GQ7KuxGJgrKDHKym1gPEoJM54MGVk1eEhxBKg6DmdcfrZJ9c6a2h

Un cop fet el pagament, ens heu de enviar un mail a agusskyhand@gmail.com per confirmar que la transferència que hem rebut, és correctament en el nostre compte i per tal de identificar-vos per prendre dia i hora per la sessió.

Us esperem per tal de fer tractes.

Leave a reply

WhatsApp?